admin
 • Företagsmassage

  27 Oct 2011 10:36 pm
  Varför investera i massage?
  Massage för de anställda på en arbetsplats kan leda till minskad sjukfrånvaro, gladare personal, högre koncentrationsförmåga och stresstålighet vilket i sin tur ger bättre produktivitet och lönsamhet för företaget. Att investera i de anställdas välbefinnande visar dessutom att företaget bryr sig om sin personal.

  Hur går det till?
  Jag ordnar planering och administration. Det enda ni behöver göra är att de anställda bokar de tider som passar, antingen genom att kontakta mig direkt eller med en lista vilken jag lämnar ut och hämtar in. Med en enda samlingsfaktura varje månad slipper ert företag onödig administration. Vid önskemål medföljer ett underlag som visar vilka som har tagit massage och hur ofta. Detta för att enkelt kunna utvärdera er friskvårdssatsning.
  Har ni ett system där personalen tilldelas en summa för friskvård att disponera fritt, går det givetvis utmärkt att betala enskilt.

  Förutom att besöka min mottagning för behandling finns alternativet att jag kommer till er. Har ni ont om plats för en massagebrits kan jag även erbjuda sittande behandling i en speciell massagestol. Självklart står jag för all utrustning.
  Kontakta mig på telefon eller mail för mer information.

  Avdragsgillt
  Massage räknas till friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren.
  Det är även förmånsbefriat för den som är anställd, dvs summan av behandlingen läggs inte på som lön och beskattas därmed inte heller.
  Detta innebär också att arbetsgivaren inte behöver betala arbetsgivaravgift för behandlingen.

  Läs mer på skatteverkets hemsida

Lunds Fysioterapi - Friskishuset 3:e vån - Ingång Friskis & Svettis - Gustavshemsvägen 1A 22764 Lund - tel: 073 100 30 66 - email: lundsfysioterapi@gmail.com - Bg: 809-5127 - VAT: SE860910361201